fredag den 27. januar 2012

Nye sko skal der til :)

Jeg har tidligere været typen, der købte alt udstyret FØR jeg overhoved fik meldt mig ind i træningscentrene (kender du det?) Men med mit løb har det været anderledes. Jeg ved ikke hvorfor, men det er ligesom om, at når jeg først har haft hele udstyret, så var der ingen motivationsfaktor for mig længere. Men gennem årene ( = 3 1/2 år) har jeg opbygget et lille lager af løbebukser og bluser, men skoene har jeg bibeholdt, for så meget har jeg trods alt heller ikke løbet. Men NU skulle det være. Jeg har fået godt fat i motivationen og det er indtil videre blevet til, 12 løbeture siden 5. januar, 38,68 km, 4 timer og 14 min, jeg har forbedret min coopertest med 420 meter, så ja jeg syntes at mine 3 1/2 år gamle sko, trængte til en upgrade :) Og her er de så, et par cool Nike sko, der kan synkroniserer med I-what-ever, hvis man køber den lille dims til -gg- Så Asics pigen er blevet til en Nike pige -gg-  Så nu håber jeg at de er fantastiske at løbe i :D



Så nøj hvor jeg glæder mig til at spænde dem på fødderne i morgen og indtage Dammeren..... OG engen ;)

søndag den 15. januar 2012

Smølfine

Så blev hun færdig, så fin så fin :) Håber prinsessen bliver glad :)
Så skal jeg have udtænkt, hvordan jeg får hæklet en bog og et par briller til den næste -gg-

lørdag den 14. januar 2012

Kagetid :)

Ja, men 2 små rollinger der fylder 5 år samme weekend, så kan man jo næsten ikke undgå at spise kage :) Og det har vi skam heller ikke gjort. Jeg faldt over en kage som Linebinevaskemaskine har fra en bog og redigeret lidt i. Den måtte bare prøves. Og det faktum at man kunne lave det hele dagen i forvejen.. tja, det passede meget godt til mit temperament :)

Browniebund, cheesecreme og hindbærskum... MUMS siger jeg bare :)
På Trendsales havde jeg fundet én, der laver sukkerbilleder, for prinsesser skal der jo til :) Og se engang... jeg måtte levne... det sker ikke særlig tit, men jeg kan love jer, at den ligger godt i maven :)

fredag den 13. januar 2012

Også.... en smølf kom til verdenen :)

Men ikke bare hvilken som helst smølf... Stærke Smølf. Hans hjerte på armen er ikke så stort, så for at slå al tvivl i jorden, så har han sin vægt stang med :)
Prutten har fødselsdag i dag og er blevet 5 år. Han fik den på sengen med flag og morgensang. Behøver jeg at sige, at han blev hjertens glad for den? (den blev i hvertfald slæbt med i børnehave, så de kunne se den allesammen :)

Opskriften har jeg fundet på Busters Mors Verden :)

tirsdag den 10. januar 2012

Smølferne der bare ikke vil blive færdige... iihhh

Kender I det? Disse smølfer var næsten færdige før jul, meeeen nåede det ikke helt. Alle dele var hæklet færdig til nytår, meeeen jeg nåede ikke at samle dem. Nu 3 uger senere, 2 ud af 3 unger fødselsdag ... og de ser stadig sådan her !!! De vil bare ikke blive færdige (og jeg kan slet ikke samle mig om dem) Håber de bliver færdig til fredag og mandag, så de kan få et nyt hjem :)

Coopertesten...

Cooper testen er et udtryk jeg husker med gru fra min barndom, da vanvittige tiltag som Motionsdagen blev opfundet! Jeg har altid hadet dem og kunne jeg smyge mig udenom, gjorde jeg det gerne (tror kun jeg nåede at lave én og resultatet er vidst ikke noget jeg dvælede meget ved dengang, jeg kan ihvertfald ikke huske det :)
Men eftersom jeg er trukket i løbeskoene igen, så er Coopertesten faktisk et godt redskab til at teste ens succes. Men alting har jo en start og her kommer den så. Jeg kunne løbe 1800 m på 12 minutter, hvilket jeg syntes er oki, når jeg kun har været igang i en uge. Meeen det syntes Cooper altså ikke. Han mener at med min alder, mit køn og min vægt taget i betragtning, så ligger jeg Ret Lavt... Hmmm... men så meget mere motivation til at forbedre mit kondital :)

Kvinder
   Kondital    ( ml / min pr. kg )
AlderLavRet lavMiddelGodMeget godSuperElite
10 - 14< 2728 - 3234 - 4142 - 4748 - 5253 - 5556 >
15 - 19< 2829 - 3536 - 4445 - 4950 - 5455 - 5758 >
20 - 29< 2829 - 3435 - 4344 - 4849 - 5354 - 5657 >
30 - 39< 2728-3234 - 4142 - 4748 - 5253 - 5556 >
40 - 49< 2526 - 3132 - 4041 - 4546 - 5051 - 5455 >


Også har jeg i dag fået en rigtig god motivationsfaktor. Jeg har nemlig fået af vide af en dejlig veninde, at hende og kæresten har valgt en dato til sommer, så der skal formen være klar til festkjolen :) (det er dog stadig en hemmelighed, så hvis du kan gætte hvem det er, så vær sød at holde tanden for tungen eller noget ;)

søndag den 8. januar 2012

Eksamensskræk....?

Jeg har læst Erhvervsøkonomi det sidste 1/2 år og de sidste 2 mdr. af holdet, gik jeg lidt kold, da livet kom lidt på tværs. Derfor har jeg ikke læst, løst, skrevet og hørt så meget, som jeg gerne ville :( Og i morgen, skal jeg til eksamen. Jeg har aldrig lidt af eksamensskræk før, men jeg må indrømme, at alle de gamle eksamensopgaver jeg har åbnet indtil videre, har fået mig til at få det. Jeg går total blank! Simple ting, som jeg burde huske, er helt væk. Her ville den kloge læser så sige: Jamen, så skal du da bare have styr på dine noter :) Jow jow, men min organiserings-gen fungerer slet ikke, når jeg ikke kan overskue tingene og denne eksamen er en af dem :( MEN jeg er super positiv og går selvfølgelig efter 12-tallet (og har i baghovedet, at hvis jeg blot består, så er jeg tilfreds... eller noget...:)
Så nu vil jeg hoppe i seng og håbe at jeg kan huske det hele i morgen :)
Hav en dejlig søndag, hilsen Heidi Clara

mandag den 2. januar 2012

Hvis Kia Liv kan...

... så kan jeg fanme os!!! Nej, jeg har hverken samme højde, vægt eller kamp som Kia Liv, men jeg har taget 12 kg på, gennem de sidste 2 1/2 år og hvis jeg ikke tager mig sammen, så er det der jeg ender. Jeg er ikke en meget stor pige, men jeg har da konstateret at jeg ikke er tilfreds, når jeg har været ude og shoppe tøj de sidste par mdr. og det kulminerede for mig, da jeg skulle finde en nytårskjole. Jeg var i adskillelige kjoler og flere af dem, kunne jeg ikke passe, trods de var både en str. 42/XL. Og dem jeg så kunne passe, fik mig absolut ikke til at se pæn ud, blot større.

Vi tog en beslutning mellem jul og nytår, at hele slikskuffen skulle ud, når denne weekend var overstået. Og det er gjort. Alle åbne poser chips, pebernødder, brunkager og peanuts er røget ud. Jeg har mere eller mindre ubevidst, holdt mig fra både ekstra morgenmad (hvilket var på job idag, i anledning af min 1. dag... jow, den var svær at afslå, men 2 x morgenmad, er altså i overkanten, uanset årsagen), slik, sodavand eller kaffe.  Og har det faktisk ganske fint med beslutningen. Jeg har opdaget at jeg tit siger: "Ja Tak" når jeg bliver budt noget, for det er jo hyggeligt og smager godt. Men det er jo i grunden ikke mit valg, eller mit behov der skal stilles, men andres. Og det skal være slut nu!

Jeg skal ikke på slankekur, for det er livet sq for kort til, men jeg skal tænke over, hvad og hvordan jeg spiser. Jeg skal have gang i mine løbesko. Jeg skal nyde, når jeg spiser de frække ting, men de skal spises med måde. Og overspisning pga. god mad, skal stoppe.

Kia Liv skal være på Julemærkehjem i 10 uger. Jeg håber jeg kan holde min motivation sammen med hende :) TAK for inspirationen Kia Liv :)

(Billedet er venligst lånt på tv2.dk)

søndag den 1. januar 2012

Nytårsaften 2011 med værtindegaver og 100 Faste Læsere

Vi havde en rigtig dejlig nytårsaften i selskab med min søster, svoger og nevø. Fantastisk mad, som min kæreste stod for :) Og god underholdning i spillet Cranium :)
Da min søster og svoger kom, havde de en dejlig værtindegave med. En giga æske chokolade og en frugtblomst :) Med stjernekastere i. Total go idé, der smager deeeejligt :)



Jeg håber I alle er kommet godt ind i det nye år og ser frem til at blogge til jer allesammen i 2012.
Tror det bliver et år med masser af nye kreationer og masser af inspiration :)
Og tak til jer alle, for jeres kommentarer igennem året, det varmer at se så  mange, finder interesse i de ting jeg laver og skriver om :) Også har jeg rundet 100 Faste Læsere i 2011, KÆMPE TAK til jer allesammen, det varmer om hjertet, at I har lyst til at følge med i mit kreative hjørne af blogland :)
Varme hilsner fra Heidi Clara