torsdag den 31. marts 2011

Give Aways til mig :o)

Jeg har mange ting!! Og når jeg i samtaler hører nogen tale om noget de virkelig gerne vil have fingre i eller helt vildt står og mangler, vandrer mine tanker til  mine gemmer og leder, om det mon er noget jeg har stående der samler støv. Skulle det være tilfældet, er  min holdning meget klar. Hvis det bare er en støvsamler, kan andre ligeså godt, få nytte af det. Så jeg har igennem tiden foræret meget væk. Jeg kan godt lide at glæde andre, så hvis folk kan bruge et par hylder der står i kælderen eller noget af mit eller ungernes aflagte tøj, jamen så er jeg bare glad for, at det bliver brugt.
Men hvor bliver jeg dog glad, når andre har samme holdning som jeg. Jeg har idag fået foræret en bog... en kagebog... og må jeg tilføje... NØØØØJ, hvor er der mange kager i :D Den skal helt sikkert i brug. Så må vi se om kæresten og ungerne kan  modstå ;o)

Projekter

Jeg kan godt lide projekter. Jeg elsker ihvertfald at starte på mine fantastiske ideer. Men et eller andet sted i processen, så når jeg at se det færdige resultat, som betyder at det ikke er så vigtigt for mig, at få det færdiggjort. Og det resulterer i, at jeg har ret mange projekter liggende. Kender du det?

Pt. har jeg klippet en kjole og 2 tasker op, jeg er igang med at hækle en tullefant, jeg er ved at strikke en bluse til Prutten og et sjal til mig selv. Ydermere har jeg de næste 2 elge i hovedet, der skal gives væk og ville gerne sy en ny kjole. Når ja, også har jeg også lige købt garn til at hækle en blondekant, der kan afslutte mine ærmer, på min sidste kjole jeg har syet... Og når ja igen, for jeg har også min mormors dåbskjole liggende. Det er dog et projekt, der skal afsluttes for min mormor, der desværre nåede at gå bort, inden hun fik den færdiggjort. Men alt det her fylder jo. Og da jeg kun er velsignet med 69 kvm, så er mit krea-hjørne ret presset.

Har du også mange projekter igang og hvordan ser dit krea-hjørne ud?

Her er mine opklippede projekter. Samt lidt ekstra stof og et mønster....Når ja, også er kassen fyldt med Burda, Inge-Lise og Kreative Kvinder :o)

Her er mit krea-hjørne, for enden af min sofa. Striberne til venstre, er hættetrøjen til Prutten, det store nøgle garn er mit sjal, de lyserøde farver foran er en tullefant, den beige nøgle garn er til en blondekant og det hvide og grønne til højre, er ærmet til trøjen :o) Også er der alt det andet, som fx. det rosa garn helt til venstre, det skal blive til blomster og stoffet under ærmet, er til baggybukser til Prutten. Det hele står på 2 kasser, der er fyldt med bomuldsgarn og den lilla bakke står på tidsskriftholdere, der er fyldt med krea-blade -gg-

onsdag den 30. marts 2011

Strikkepinde

Nu skete det igen.... Jeg går ind i en garnbutik, igen Strikkestedet, for at få hjælp og jeg kommer ud med nye strikkepinde. Men jeg tror at det bliver godt (skriver jeg ik altid det? -g-) Jeg har opdaget nye strikkepinde KnitPro. Jeg har luret på dem før, men ikke rigtig haft behovet, men nu kom det. Jeg skal jo strikke et sjal på pind 8 - rundpind vel at mærke, så der skulle en ny til. Også blev jeg præsenteret for disse flotte pinde.... der ovenikøbet kunne kan bruges som ekstrapinde og skifte omkreds :o)


Jeps, pigen er meget tilfreds og jeg glæder mig til at komme igang med dem.

Jeg kunne jo ikke lade være :o)

At have sådan et stort nøgle garn liggende, er jo som at have en kæmpe julegave under træet. Jeg var jo NØDTIL at tage hul på det :o) Så nu er jeg altså igang. Altså oven i de andre projekter der ligger rundt omkring i min kæmpe stue :o)

tirsdag den 29. marts 2011

Et nøgle garn

Jeg kom forbi den søde lille garnforretning på Hvidovervej ~ Strikkestedet. Jeg skal bruge noget meget tyndt DMC garn, så jeg kan hækle en blondekant. Desværre havde hun ikke det jeg skulle bruge, i den rigtige farve. Men hvad sker der så... Jeg får øje på et nøgle garn, og hvilken nøgle. Jeg har set et sjal på Garnstudio, som bare må laves. Og her lå nøglen bare og charmede mig.... så hap, et stk. garnnøgle er kommet med hjem.
Nu sidder du måske og tænker, at en nøgle var da ikke meget, men ser her ;o)


Glæder mig til at finde tid til at få taget hul på dette lille nøgle garn :o)


Tasken

Jeg har været på shoppetur med en god veninde og jeg lurede på tasker. Og ingen faldt i min smag, for jeg havde den inde i hovedet og den var tilsyneladende ikke produceret endnu.... eller dvs. det var den faktisk, for jeg havde mønsteret hjemme i et dameblad :o)
Så jeg susede istedet for på Stoflegepladsen og købte mig fattig -g- Og her er det færdige resultat.



 Tasken liggende

 Tasken stående
Som den kvikke nok kan se, så mangler skuldrestropperne. Og det er her I kommer ind. HJÆLP! Kom med gode ideer til et par cool stropper. Jeg har selv overvejet læderstropper, hæklede stropper eller stropper i et kontraststof. Hvad har du af gode ideer?

mandag den 28. marts 2011

Den svære start

Øv, det er altid svært at komme igang. Jeg har jo løbet den første tur, i mit forsøg på at få gang i mit løb igen (tror faktisk jeg har løbet den første tur en 4 - 5 gange, men nu er det nu.... måske -g-)
Jeg skulle have løbet i morges, men jeg ventede på GLS, der så valgte at fejlsorterer min pakke, så de kom ikke alligevel, så jeg kom skævt ind i formiddagen og hele eftermiddagen har jeg klaret småærinder og nu.... ja nu kunne jeg jo godt tænke mig at slappe af 5 min. inden jeg henter min dreng. Iiiihhh, det er altså ikke nemt.... måske jeg kan komme ud senere, jeg burde jo løbe idag, så jeg fik lidt struktur på min opstart.... hmmm.. vi får se :o)
Nyd vejret og hav en dejlig dag -s-

Update:
Ja, jeg skal tilsyneladende bare skrive det, så kommer motivationen helt af sig selv :o) Så jeg har lige været i løbeskoene og nuppede en lille tur, der endte i børnehaven :o) Det blev kun en lille tur, men lidt har os ret :o)
2,8 km på 18:36 min.

søndag den 27. marts 2011

Den første fødte cupcake

En dag for ikke så længe siden, gik det op for mig at den mest omtalte kage lige pt. fuldstændig havde undgået min ovn! Jeg havde simpelthen ikke fået en af alle de cupcake-bøger, der blevet givet i julegave landet over og jeg havde derfor pænt ignoreret kagen, men det skulle være slut. Jeg satte mig ned sammen med min ven google og lurede lidt på forskellige sider og blogs. Jeg fandt frem til mit hjertebarn, chokoladen :o) Så det blev til en chokoladebund med chokoladefrosting. Resultatat smagte ganske godt, men selve udseende var en anden snak. Jeg havde jo ikke købt ind til at dekorerer disse skønne kager og mine små kagetyller, var slet ikke store nok, til at klare frostingen. Så de fik en del kommentarer med på vejen. Men uanset hvad, ja så blev de da spist allesammen, rub og stub.



Også skulle Mor have kusinerne på besøg. Og det var jo en oplagt idé at eksperimenterer lidt mere, så turen gik igen i køkkenet og jeg kastede mig over en ny variant. Først lavede jeg chokoladebunde med chokoladestykker i. De blev så dekorerede med  hindbærfrosting og en klat chokoladefrosting. Ja, de store tyller var stadig ikke købt, men jeg forsøgte at lave lidt blomster istedet for.


 
Den anden variant blev så en bananbund. Den er så dekoreret med samme frosting som chokoladebunden, bare omvendt. Jeg har ladet mig fortælle, at de blev spist allesammen ;o)


lørdag den 26. marts 2011

En elefant kom marcherende.....

Når ja, jeg nørkler jo lidt (!!!) og jeg nørkler også, når nogen ønsker at glæde andre. Det er jo blevet til en del nørklerier igennem tiden. Idag kom endnu en lille Tullefant til verden. Han er i grønne/blå striber og er lavet til min søsters veninde. De bliver rettet lidt til med tiden, så derfor er de ikke altid ens. Seneste ændring er øjnene. Jeg var, som nogen nok har bemærket, på shoppetur i fredags og kom forbi en legetøjsforretning, hvor der sad en hæklet tøjabe. Aben i sig selv, var ikke synderlig spændende, men jeg faldt for øjnene og stjal ideén med hjem. Og her er resultatet <3


Og så lige et close-up.... come on... de er da ikke til at stå for :o)

Også lige oppe fra, han er da sød :o)

Når man så har lavet så sød en tullefant, så varmer det ens hjerte, når man et par timer for en tilbagemelding om en glad mor, med en glad dreng. Missionen er fuldført, glæden er givet videre.


Så sød den lille William er :o)

Cupcakes

Så skulle der eksperimenteres :o) Jeg har tidligere lavet nogle kager og frosting, som jeg har lagt i fryseren, med det ene formål at teste kvaliteten, når det blev tøet op. Jeg har tidligere på dagen taget kagerne og frostingen op af fryseren og tøet det op i stuetemperatur.


Efter det hele var tøet op, trykkede jeg blot den ene frosting udover kagerne og dekorerede med den anden (ene og alene pga. mængden).




Resultatet blev ganske godt. Frostingen er dog lidt blød, så de står nu og køler i køleskabet. Imorgen skal de så testes om smagen holder. (Kagen var lige lavet da billedet blev taget, derfor ser den "våd" ud).
Info: Kagen er en chokoladekage med chokoladestykker (80%) Den hvide frosting er hvid chokolade og den lyserøde frosting er hindbærfrosting.

Fortsættelse følger.....

Også blev kagerne serveret for kritikkerne...
Oli sagde: De smager for godt
Prutten sagde: Mmmm mumsekager mor
Kæresten sagde: De smager ikke oki, de smager godt. Man kan ikke smage på dem at de har været frossen

Løb - Alt for Damerne 2011

UPS!!! Jeg gjorde det.... jeg trykkede på linket, skrev min adresse og betalte ved kasse 1.... og nu kan jeg se frem til 5 lange km.... puuuuha.... MEN jeg har en medsammensvoren. Jeg tilmeldte også en veninde, så nu skal der trænes... eller... Jow, nu skal det være. Jeg har lidt svært ved at komme igang, men har heldigvis en sød kæreste, der gerne giver et los, så jeg kan komme ud af døren.
Og egentlig er det jo bare et løb, men for mig er det så meget mere. Sidste år løb vi nemlig den 14. juni og det viste sig at blive en meget stor og vigtig dag for mig. Så for lige som at holde fast i den gode karma, bliver jeg nødtil at løbe det her løb hver år. Så tak Anita og Chris, fordi I gav mig muligheden :o)
Og nu.... er den lyseblå bluse fundet frem fra sidste års løb jeg ud og nyde det gode vejr og løbe en tur :o)
Hav en fantastisk dag <3

Her er målbilledet taget sidste år af Anita. Tiden er 32:28 (5 km). Det var super hyggeligt og godt selskab og heppekor.

Update! Så er jeg hjemme igen, det blev til 5,39 km på 37,49 min.... Så er jeg igang :o)

fredag den 25. marts 2011

Solskin, brunch og shopping på Valby Langgade

Idag har jeg startet dagen med hovedpine, så den del springer vi over. Jeg fik heldigvis bugt med den, så jeg indtog en hyggelig gang brunch med en af min bedsteste veninder. Vi fik lige vendt verden og så lod hun mig gå alene på Valby Langgade.... umiddelbart lyder det jo som om, at det er rimelig harmløst. Jeg har jo kørt op og ned af den tit... MEN at gå op og ned af den, viste sig at være yderst inspirerende (for mig) og yderst dyrt (for mit dankort, hurra for skattefar :o)
Jeg havde udset mig en lille butik, så jeg ville ind i, men på vejen faldt jeg over Butik K9. En fantastisk butik, hvor jeg endte med at have købt en skål og et lille fad fra Rice (i Lilla & Lyserød) et par blomsterøreringe, en Odd Molly Top (love udsalg) og en lilla pilleæske i lilla plast OG så var shoppingen igang.

 Fra Butik K9



Næste butik var Butik Carla. Udefra ser den lidt strømlignet ud, men indeni, er den hyggelig med strømper, halstørklæder, bælter, tunikaer osv. Og her gik det helt galt, for jeg skal jo tilbage på arbejdsmarkedet og da jeg har gået i arbejdstøj tidligere, så skal der lidt nyt i skabet. Uha.. det taler vi ikke mere om, men jeg bliver fin, når jeg skal starte igen -g-


Herefter fandt jeg Frk. Friedel, som selv syer det tøj der hænger i butikken. Hvilket jo er noget jeg selv kan gøre, meeeen engang imellem er det rart at støtte andre og give min søn noget jeg ikke selv har syet. Så det blev til en stribet bluse til prutten, som jeg glæder mig til at give ham på, når han vender hjem igen.






Jeg erfarede også, at Mødrehjælpen, ligger lige midt på Valby Langgade. Så fremover så ved jeg, hvor pruttens tøj og legetøj havner, for det er et dejligt formål at støtte.

Og sidste skridt inden jeg vendte snuden hjem, kom jeg forbi en blomsterforretning, der havde 3 spande stående foran butikken, fyldt med løg hvor der stod: Løg - gratis :o) Så nu må vi se, hvad de bliver til -s- (tror dog der er lidt tulipaner imellem ;o)


Alt i alt en dejlig dag med godt selskab og udbytte. Hjemme ventede min dejlige kæreste og bonusbørn med hjemmelavet pizza. Er livet ikke skønt <3


Velkommen til mit hjørne af det store fiskenet



Så blev det min tur til at blive en blogger. Så er det jeg skal finde ud af, hvad det så går ud på, men mon ikke det kommer helt af sig selv :o)
Jeg har fundet en kreativ side, jeg ikke helt var klar over, at jeg var i besiddelse af. Den er stærkt på virket af min dejlige søster. (Se hendes blog under mine links ;o) samt min veninde der i sin tid, skubbede mig igang med at få lavet tullebukser til vores nyfødte små babyer (de er blevet forbedret en del siden :o).
Jeg har lært, igen af min søster, at hvis man ikke prøver, at lærer man det heller ikke. Derfor har jeg kastet mig ud i mange forskellige projekter i tidens løb og de fleste er jeg sluppet godt fra (og de andre, taler jeg ikke så højt om -g-)
Men jeg skal prøve at dele min hyggelige tilværelse med jer og håber I bliver inspireret til at kaste jer ud i jeres egne projekter.

Varme forårs hilsner fra
Heidi Clara